Windows 7 stopt ermee. Tijd om te updaten naar Windows 10!

Vanaf januari 2020 stopt Microsoft met de ondersteuning van Windows 7. Microsoft zal geen technische ondersteuning, software-updates en beveiligings-updates meer bieden. Je toestel zal op die manier extreem vatbaar virussen, spam en onveilige software (malware).

Wat kan je doen?

Odoo CMS - voorbeeld zwevende afbeelding

         Je pc of laptop zal het best blijven werken als je een update doet naar Windows 10. Uiteraard is het dan ook noodzakelijk dat je toestel compatibel is met Windows 10. Microsoft raadt aan om Windows 10 op een nieuw toestel te installeren.

Als je overtapt van Windows 7 naar Windows 10 of je verandert van toestel, is het altijd aangeraden dat je een back-up neemt van je bestanden. Dit kan je doen op een externe harde schijf of op OneDrive bijvoorbeeld.

Hoe kunnen wij je helpen?

         We helpen je graag bij de omschakeling van Windows 7 naar Windows 10. Daarnaast kan je bij ons terecht voor het vinden van het toestel die bij jou en je behoeften past. Voor we starten met de omschakeling van Windows 7 naar Windows 10, maken we uiteraard eerst een back-up van je bestanden.  

 

Wil jij ook je onderneming digitaliseren?

Ontdek hoe wij je daarbij kunnen helpen!