Extra steun

CloudShake is geregistreerd dienstverlener KMO-portefeuille

Extra steun voor investeringen in e-facturatie dankzij de verhoogde investeringsaftrek voor digitale investeringen.

Het gaat om een thematische investeringsaftrek die reeds in augustus 2015 werd ingevoerd voor zowel zelfstandigen als kleine vennootschappen.

Daardoor kan u genieten van een verhoogde investeringsaftrek van 13,5 % voor ‘investeringen in digitale vaste activa dienend voor de integratie en exploitatie van digitale betalings- en factureringssystemen’.

Het doel van de maatregel is een toename van investeringen door KMO’s te realiseren in het kader van de digitale evolutie. Daarbij wordt in eerste instantie de overschakeling naar de e-factuur (elektronische factuur) en de aanschaf van een betaalterminal beoogd. Maar ook investeringen voor webshops of een witte kassa (geregistreerd kassasysteem, verplicht in de horeca) komen in aanmerking.

U kan dus 13,5 % van het bedrag daarvoor aftrekken van uw belastbare winst!

bron: https://www.unizo.be & https://www.vlaio.beNu we met IF-IT4U geregistreerd zijn, kan u vanaf 2019 voor onze dienstverlening een subsidie van 20% of 30% aanvragen met een maximum van €7500 per jaar. Hierbij hangt het steunpercentage en het maximumbedrag af van de grootte van uw bedrijf. Kijk zeker eens na of ook uw bedrijf voldoet aan de voorwaarden voor die KMO-portefeuille of contacteer ons!

Heeft u interesse in een "opleiding op maat" binnen één van onze kennisdomeinen? Laat het ons zeker weten en dan kijken we wat er mogelijk is.

Het registratienummer van IF-IT4U is: DV.0230835


Download hier de handleiding om KMO-Portefeuille aan te vragen: