Cybersecurity en het leven na de pandemie

  Toegenomen digitale activiteit roept vragen over gegevensbeveiliging op: hoe zorgt u voor voldoende bescherming?

  Uw bedrijf valt o staat met goede beveiliging. Dat is niet overdreven. Een bedrijf kan niet goed functioneren als de medewerkers geen verantwoordelijkheid nemen voor hun apparaten en gegevens.

  Natuurlijk ligt niet alle verantwoordelijkheid bij de medewerkers. Bedrijven in alle soorten en maten moeten robuuste cybersecuritysoftware installeren.

  Veel bedrijven hebben dat echter nog niet gedaan, omdat ze vinden dat hun huidige IT-infrastructuur al te tijdrovend is.

  Andere bedrijven weten niet precies wat ze nodig hebben en welke kosten daaraan verbonden zijn. Of ze vinden hun huidige oplossingen goed genoeg, omdat ze daarmee de urgentste problemen kunnen oplossen.

  Zonder de juiste beveiligingsmaatregelen zijn bedrijven kwetsbaar voor allerlei soorten aanvallen van hackers. Phishing is nog maar het topje van de ijsberg!

  Hackers passen hun tactieken voortdurend aan, dus het loont om ze een stap voor te blijven. Daarom hebt u, naast de juiste cybersecuritysoftware, een betrouwbare beveiligingspartner nodig voor uw bedrijf.

  Het team van CloudShake kan die partner voor u zijn.

  Als Microsoft Silver-partner en experts in Microsoft 365 zorgen we ervoor dat u altijd beschikt over de nieuwste innovaties en best practices op het gebied van security. Dan staat niets u in de weg om uw bedrijfsdoelen te bereiken.

  We bieden tal van voordelen, waaronder…

  Advies, installatie en opleiding op maat van jouw onderneming

  Het beveiligen van uw IT-infrastructuur via Microsoft 365

  Het aanbieden van de juiste en meest kwalitatieve en veilige hardware

  ... zodat u zich met een gerust hard kan focussen op je onderneming.


  Wil jij ook op een veilige manier werken?

  Bekijk onze webinar of
  contacteer ons voor een vrijblijvend eerste gesprek.