Hulp nodig bij de opstart van je Teamleader-account?

Gebruik je net Teamleader? Heb je specifieke vragen? Wil je opstarten met Teamleader? Dan ben je bij CloudShake aan het juiste adres. Sinds kort zijn we officieel certified partner van Teamleader.

Als Certified Partner van Teamleader helpen we je graag verder bij de uitbouw van je Teamleader-omgeving. Met Teamleader maak je je onderneming in een handomdraai digitaal.

Voordelen van Teamleader

         Uitgebreid crm-systeem

Dankzij het uitgebreid CRM-systeem van Teamleader heb je al je contacten altijd bij de hand. Je ziet welke contactpersonen er bij welke bedrijf horen en je kan rechtstreeks met hen contact opnemen. Voor elk contactpersoon of bedrijf zie je ook telkens de historiek.

          Eenvoudige facturatie

Facturen maak je in een handomdraai op basis van je offerte. Facturen en creditnota’s uitsturen kan je zowel digitaal als via de post doen. Daarnaast kan je gemakkelijk de betalingen van je klanten bijhouden en herinneringen uitsturen. De opvolging van je facturatie ging nog nooit zo snel en efficiënt.

          Efficiënte opvolgingstool

Offertes opstellen en opvolgen kan heel eenvoudig in Teamleader; Je kan de status van de offerte eenvoudig raadplegen, aanpassen en versturen. Je klant of prospect ontvangt digitaal je offerte en kan die bovendien digitaal aanvaarden en ondertekenen.

Eenvoudig in gebruik

Teamleader is ontwikkeld voor elke ondernemer. Teamleader is heel eenvoudig in gebruik en beschikbaar voor elke medewerker.

Gemakkelijke app

Teamleader is altijd en overal beschikbaar dankzij de handige app voor Android en IOS. Via de app kan je elk contact raadplegen, je agenda bekijken, tijdsregistratie doen,...

 

Hoe kunnen wij je helpen?

          Wij helpen je graag bij de opstart en de configuratie van je Teamleader-omgeving. We starten je account op en vullen die daarna met de door jouw aangeleverde data.

Odoo CMS - voorbeeld zwevende afbeelding

Wat kun je van ons verwachten?

  • Aanmaak van de account

  • Toevoegen van de gebruikers en rechten geven

  • Importeren van contacten en bedrijfsgegevens

  • Opmaken offertelay-out en factuurlay-out

  • Installatie van de app

  • Opleidingen ter plaatse voor de ondernemer en zijn medewerkers

 

Wil jij ook aan de slag met Teamleader?

Ontdek hoe wij je daarbij kunnen helpen!