Hardware en IT-infrastructuur op maat van jouw onderneming

Computers, tablets en andere hardware

We bieden je de computer of tablet aan die bij je onderneming past. We installeren ook alle nodige andere hardware zodat je optimaal en comfortabel kan werken. 

Printer en/of scanners


Een scanner die een volledig pakje papier kan inscannen is tegenwoordig geen overbodige luxe. We helpen je graag zoeken naar het juiste model. 

De juiste software op de juiste plek

We zetten je IT volledig klaar. We installeren alle juiste software en zetten alles volledig up-to-date zodat je meteen aan de slag kan. 

Onze partners

Odoo - Voorbeeld 1 voor drie kolommen

Microsoft

Ook voor hardware doen we beroep op de kennis en de experience van Microsoft. Microsoft heeft een heel uitgebreide en mooie lijn van toestellen die perfect passen in de hedendaagse Modern Workplace. We leren je graag de Surface-toestellen kennen!

Odoo - Voorbeeld 2 voor drie kolommen

Dell

Dell is een van onze vaste waardes. We doen beroep op Dell voor zowel kleine hardware als servers. Schermen, PC's, laptops, bekabeling,... alles kan voorzien worden voor een uniforme uitstraling van je IT-infrastructuur. Bovendien garandeert Dell enkel topkwaliteit. 

Odoo - Voorbeeld 3 voor drie kolommen

Brother

Een goede printer/scanner is ook niet weg te denken in de moderne werkplek. De digitalisering zorgt ervoor dat we efficiĆ«nt moeten kunnen scannen. De toestellen van Brother zullen een uitstekende kwaliteit en werking afleveren. 

Werk veilig en up-to-date aan het succes van je onderneming.

Ontdek hoe wij van je onderneming een digitale plek maken.