Coronaproof dankzij de nieuwe slimme deurbel!

Wil jij ook een veilige omgeving op kantoor creëren voor je medewerkers, klanten, pakjesbezorgers, …? Zorg dan voor een slimme deurbel die volledig coronaproof is. Je deurbel wordt bovendien gekoppeld met je VOIP-telefooncentrale zodat je geen extra intercoms moet kopen. Je kan gewoon je deur openen met je telefoon!

Odoo CMS - voorbeeld zwevende afbeelding

Hoe werkt een slimme deurbel?

          De slimme deurbel zie je meer en meer opduiken in kantoorgebouwen. Het is een professionele manier om je bezoekers, klanten en medewerkers elke dag te ontvangen op je kantoor.

De slimme deurbel is uitgerust met een camera. Dankzij de camera weet je wie er voor de deur staat en heeft dit ook een veilig gevoel.
Je kan ook spreken tegen de personen die buiten staan. Op die manier kan je je bezoekers al een eerste keer persoonlijk verwelkomen en kan je hen eventuele instructies geven waar ze naartoe moeten. Dit heeft een zeer professionele uitstraling aan je klanten en bezoekers. 

Je medewerkers hebben een toegangscode om de deur te openen. Dankzij een eenvoudige interface is de code snel ingetikt. Een andere mogelijkheid is om handsfree de deur te openen via NFC-technologie.

Binnen gaan zonder je handen te gebruiken dankzij NFC-technologie    

Het coronavirus heeft ervoor gezorgd dat we extra alert moeten zijn bij het duwen op een deurbel. Het zijn immers plekken waar heel veel vingerafdrukken en dus ook bacteriën en virussen op te vinden zijn. Dankzij de NFC-technologie is dit volledig verleden tijd.

Wat is NFC?

NFC staat voor Near-field communication. Dankzij deze technologie is het mogelijk om via een app op je smartphone de deur te openen. De slimme deurbel herkent je smartphone en opent automatisch de deur.

Via NFC ben je ook veilig. Enkel geregistreerde smartphones kunnen via deze technologie de deur openen. Zo weet je perfect wie binnen kan en wie niet. Heb je je smartphone niet bij? Geen probleem, er is altijd een mogelijkheid om toch manueel met een code de deur te openen. 

VOIP opent deuren

Heb je al een VOIP-telefooncentrale? Dan kan je heel eenvoudig je deurbel koppelen aan je telefooncentrale. Als iemand aanbelt, krijg jij een oproep binnen op je telefoontoestel en kan je die via een toetsencombinatie binnen laten. 

Meer nog, als je een telefoon hebt met een videofunctie, dan zie je meteen op je telefoon wie voor de deur staat!
Heb je dat niet? Dan kan je er ook voor zorgen dat de camera opent op je PC. Enorm veel mogelijkheden dus!

 

Is de slimme deurbel iets voor jou?

Kom hem testen of vraag een demo aan!