Copy & Paste met Windows Klembord!

Wil jij ook efficiënter kunnen kopiëren en plakken? Dat kan! Sinds de nieuwe update van Windows 10, kan je heel eenvoudig al je gekopieerde items opslaan en eenvoudig terug opvragen wanneer je ze nodig hebt.

Wat is Windows Klembord?

         Moet jij ook vaak veel kopiëren en plakken? Dankzij Windows Klembord kan je dat nu efficiënter aanpakken. De sneltoetsen ctrl+c / ctrl+V waren al heel gemakkelijk maar dankzij een nieuwe toetsencombinatie kan dit dus nog gemakkelijker.  Gebruik je ctrl+ C en dan       + v, dan opent er een venstertje met daarin de geschiedenis van al je gekopieerde items.  Op die manier kan je dus eenmalig alles kopiëren en daarna alles plakken op de juiste plaats!

Heb jij al de nieuwste versie van Windows 10?   

Om gebruik te maken van de nieuwe functie Windows Klembord, moet je beschikken over de nieuwste versie van Windows 10. We raden uiteraard aan om altijd je pc of laptop te updaten naar de laatste versie van Windows. Zo geniet je niet alleen van extra nieuwe functies zoals Windows Klembord, maar ook van beveiligingsupdates en technische ondersteuning.

 

Wil jij ook je onderneming digitaliseren?

Ontdek hoe wij je daarbij kunnen helpen!