CloudShake op Forum For The Future

Op 21 en 22 november stelden we CloudShake voor op ons stand op Forum For The Future. Forum For The Future is een beurs waar boekhoudkantoren en fiduciaires alles te weten komen over de toekomst van het boekhouden.

Digitaal boekhouden

         Digitaal boekhouden zit in de lift bij boekhoudkantoren en fiduciaires. Digitalisering brengt natuurlijk ook heel wat voordelen met zich mee voor zowel boekhouder als eindklant.

     Tijdswinst
Digitaal werken betekent ook sneller en efficiƫnter werken. De ondernemer levert digitaal zijn verkoop -en aankoopfacturen, ticketjes, documenten,... aan waardoor de boekhouder op regelmatige basis de boekhouding kan voeren. Daarnaast kan de boekhouder zich veel meer focussen op het advies voor zijn klant.
Overzicht
Dankzij de digitale facturen en documenten is er meer overzicht over de volledige boekhouding. Een gigantische doos met ticketjes, bonnetjes en papiertjes is dus volledig verleden tijd! Een goed administratief pakket zorgt ervoor dat de ondernemer zijn administratie zorgvuldig kan bijhouden en dat zorgt er dan op zijn beurt voor dat de boekhouder alles samen en correct ontvangt.

      Automatisering = minder fouten
Automatiseren brengt minder fouten met zich mee. In de meeste boekhoudpakketten wordt er een boekingsvoorstel gedaan wanneer de digitale factuur ingelezen wordt. Zo hoeft de boekhouder enkel nog maar de boekhouding na te kijken en zal hij dus minder fouten maken en een perfecte boekhouding kunnen voorleggen aan zijn klant.

 

Forum For The Future

Odoo CMS - voorbeeld zwevende afbeelding

          Op Forum For The Future kreeg de boekhouder een brede waaier aan boekhoudpakketten, software en digitale afpuntingsmogelijkheden voorgeschoteld. Om digitaal en automatisch te werken is het belangrijk dat zowel het boekhoudkantoor als de eindklant uitgerust is met een goeie IT-infrastructuur. Om die noden in te vullen, was onze aanwezigheid op Forum For The Future een must.


Met CloudShake zijn we graag de IT-partner voor de digitalisering van zowel het boekhoudkantoor als de eindklant!


Wil jij ook digitaliseren?

Ontdek hoe wij je hierbij kunnen helpen!