Ga voor een efficiënte en digitale aanpak van je administratie.
Plan meteen een afspraak in met onze experts

Neem contact op

CloudShake is graag je partner voor een digitale administratie

Op zoek naar de juiste tool voor jouw bedrijf

We helpen je graag zoeken naar de juiste online facturatietool om je administratie volledig digitaal te voeren

Account aanmaken en klaarzetten

Eens we het juiste pakket hebben gevonden, maken we voor jou de account aan en zetten we die volledig klaar.

Opmaak van
lay-outs

Heb je een specifieke lay-out voor je facturen of offertes? Dan integreren we die voor jou in je administratieve tool of facturatiepakket.

Opleiding voor jou en je medewerkers

We komen langs voor een opleiding van de gekozen administratieve tool.. We leggen mogelijkheden uit en we tonen je tips en tricks.

Ondersteuning en begeleiding

Heb je na de opleiding nog vragen? Zit je ergens vast of heb je een probleem? Ook dan staan onze experts voor je klaar met raad en daad..

... en nog zoveel meer.


Wij zetten alles voor je klaar en je kan rekenen op begeleiding en ondersteuning. Een digitale administratie was nog nooit zo eenvoudig!

Tools voor je digitale administratie

Odoo - Voorbeeld 1 voor drie kolommen

Billit

Via Billit kan je eenvoudig je verkoopfacturen opmaken en je aankoopfacturen verwerken. Via het systeem is er een automatische betalingscontrole zodat je elke dag een overzicht krijgt van de betaalde en onbetaalde facturen. Je kan je facturen met een klik op de knop versturen naar je boekhouder!


Ontdek Billit

Odoo - Voorbeeld 2 voor drie kolommen

Teamleader

Via Teamleader voer je een digitale en eenvoudige administratie. Je kan eenvoudig je contacten bijhouden, facturen maken, tijdsregistratie doen, ... Al je administratieve taken kan je doen op één plek! Teamleader is de geschikte CRM-tool om jouw administratie volledig te beheren en te digitaliseren!


Ontdek teamleader

Odoo - Voorbeeld 3 voor drie kolommen

Num Num

Heb je een eenvoudige facturatie? Dan is Num Num voor jou de ideale partner. Via Num Num maak je heel eenvoudig facturen op en kan je ze versturen. Via Num Num kan je ook je facturen bezorgen aan je boekhouder via een simpele knop. Via Num Num heb je een handig overzicht over je inkomsten!


ontdek Num NumOdoo - Voorbeeld 1 voor drie kolommen

Robaws

Robaws is de geschikte partner voor jou onderneming in de bouwsector en ver daarbuiten. Werk je met vorderingsstaten, meetstaten of wil je inzetten op nacalculatie? Dan ben je bij Robaws aan het juiste adres!


ontdek robaws

Werk efficiënt en digitaal verder aan jouw onderneming.

Ontdek hoe wij van jouw onderneming een digitale plek maken.